Att tänka på

Det är mycket att tänka på innan man startar sitt första företag. Det är många som går runt och vill starta upp ett eget bolag. Man går och ruvar på en bra idé som skulle funka. Men det är få som gör idén till verklighet. Vi får flera mejl per år med frågor angående olika nöjes idéer. Det är oftast frågor rörande ekonomi. Man har varit nere på den lokala banken och hört sig för utan att egentligen ha en riktig plan. Innan man frågar banken bör man sätta en affärsplan som är väl strukturerad för att vara seriös inför banken.

Vi får också många frågor om befintliga verksamheter. Det kan vara ett paintball företag som vill ha tips på fler aktiviteter som ger mer inkomst. Vi tipsar ofta med att utöka med restaurang och hotell för att kunna ta hand om spelarna både innan och efter spelet.

Vi får också ofta frågor om man bör acceptera kort. Det är självklart att man ska acceptera så många kreditkort som möjligt. Det är många företagare som använder premiumkort som inte går under vanliga Visa och MasterCard. Se till att acceptera alla olika kreditkort, se en lista på populära premiumkreditkort genom att klicka här.

Vi avslutar detta inlägg med att tipsa om det  viktigaste av allt för ett nöjesföretag. En hemsida och e-post adress. Alla moderna människor söker på olika sökmotorer efter aktiviteter. Se till att ha en välfylld hemsida med info om allt som har med verksamheten att göra. Man vill också kunna skicka ett mejl med frågor istället för att ringa.

Lycka till med din nya eller fortsatta verksamhet.

Starta företag