Starta ett nöjeshus

Att starta ett nöjeshus behöver inte vara svårt. De blir så svårt som man gör de till. Ett klassiskt nöjeshus tar lång tid att bygga upp men de gäller att starta någonstans. Man behöver inte ha ett nöjeshus med både gokart, paintball, fem-kamp och Laserdome. De blir lätt dyrt att köpa in dessa nöjeshus grejer. Lokalen behöver också vara riktigt stor för att klara av gokart, paintball och Laserdome.

Hur startar jag ett nöjeshus?

Den svåraste biten med att starta ett nöjeshus är att finansiera de i början. De är mycket startkostnader i början och inga intäkter. Bara att registrera ett aktiebolag kostar 1900 kr. Men den största kostnaden är utrustning och lokal. Att få ett lån utan inkomst av banken är svårt. De gäller att göra en ordentlig affärsplan och budget. Denna ska presenteras snyggt och prydligt för banken. Om de tror på idén kommer de att ge dig ett banklån för att starta upp verksamheten.

Viktiga investeringar

Att investera i en lokal som ligger bra till. Dina intäkter är viktiga. Intäkterna kommer från dina kunder. De måste kunna åka till dig snabbt och smidigt. Helst skall mpaintball gubbean också kunna åka kollektivt men detta är inget krav enligt oss. Att investera i sin personal är något många glömmer bort. Personalen kommer att göra hela upplevelsen för kunderna. Investera därför lite extra pengar på att hitta bra personal. De tredje är utrustning. Snåla inte på utrustning. Välj bra märken och bra grejer. De kommer att löna sig i längden. Man kan istället spara in på sin egna lön och förmåner för sig själv. De kommer att betala tillbaka sig i längden. Lycka till med starten av ditt nöjeshus!